Wat doen we?

Training en advies

De zebra-fabriek houdt zich bezig met advies, training en coaching. We adviseren organisaties rondom duurzame inzetbaarheid en verzuim, ontwikkelen en geven trainingen en coachen teams en individuele mensen.
Al onze trajecten zijn maatwerk, we kijken samen wat er nodig is en ontwikkelen dan een aanpak.

 • Training Stormvogels vangen: duurzame inzetbaarheid in de praktijk
 • Workshop duurzame inzetbaarheid voor teams
 • Training Verzuimbegeleiding makkelijk gemaakt
 • Training: zorg voor jezelf
 • Coaching

  Goed in je vel zitten, het gevoel hebben dat je op de juiste weg zit, lekker bezig zijn, je doelen en dromen nastreven… Dat willen we allemaal. Maar zo voelt het niet altijd. Wanneer voel je je goed? Dat is voor iedereen anders, maar we hebben allemaal basisbehoeften: autonoom zijn, gezien worden, verbonden zijn en vrij zijn van angst en beperkingen.

  De zebra-fabriek ondersteunt mensen die vooruit willen, maar soms even niet weten hoe dan. We prikkelen, dagen uit, maar houden ook je hand vast als dat nodig is. We zijn er en we blijven net zolang tot je zelf weer je weg en je doelen gevonden hebt.

  In een coachtraject leer je over jezelf, wie je bent en wat voor jou nou echt belangrijk is. Coaching gaat over bewustwording, het maken van keuzes en het nemen van je eigen verantwoordelijkheid. Vanuit gelijkwaardigheid zoeken we samen naar mogelijkheden.

  Onze coaches werken zowel in groepen als één op één. We maken met jou of met de groep afspraken over waar de coaching plaatsvindt en op welke manier. Een coachtraject is altijd op maat en kan ingezet worden op allerlei passende manieren.
  Neem gerust contact op voor meer informatie of een intakegesprek!