Referenties

We waren onder de indruk van de creativiteit en de manier waarop Pauline, Marije en Monique ook de minder enthousiaste medewerkers aan de praat kregen en actief over hun eigen duurzame inzetbaarheid lieten nadenken en ideeën delen over wat zij zelf en wij als werkgever daaraan kunnen bijdragen. Inspirerende en verfrissende aanpak om mensen (ook letterlijk) in beweging te krijgen.

Angelica van Burgeler
HR Director Services UK&NL RPS

 

Samenwerken met de zebra-fabriek is niet zo ‘zwart-wit’ als je zou kunnen verwachten, juist niet! Bij de mboRijnland academie ervaren we een fijne samenwerking met deze partner, als het gaat om trainingen en workshops.”

Irma Chaudron
Coördinator mboRijnland academie

 

Wij hebben als HR team de samenwerking met de Zebrafabriek als zeer prettig en professioneel ervaren. Zij hebben ons eerst een voorzet gegeven van de, voor Rubix op maat gemaakte, training Verzuim en Duurzame inzetbaarheid, voordat deze werd uitgerold naar alle leidinggevenden van onze organisatie. De terugkoppeling van de leidinggevenden is dat de training interactief is opgezet, er ruimte is voor discussie met elkaar en dat zij hiermee eigenaarschap kunnen nemen met ondersteuning van het HR Team.

HR-team Rubix

 
De kracht van de zebra-fabriek is dat ze heel goed inschatten welke aanpak effectief is, op een manier waarbij alle partijen gehoord en gerespecteerd worden. We werken prettig en met veel vertrouwen met ze samen.

Eliane van Esch
HR Manager Moba NL