Safari – reis naar jezelf

Expeditie 3

We gaan alweer starten met een nieuwe safari groep! We starten 30 oktober en er is maximaal plaats voor 8 personen. We komen 6 keer een hele dag bij elkaar in Veenendaal bij de zebra-fabriek. En er zijn nog 2 extra online sessies.

Je kunt het leven als een reis zien, een hele wereld om te verkennen! Sommige mensen hebben genoeg aan een wandelingetje in hun eigen dorp en anderen trekken er op uit op zoek naar inspiratie. Sommige mensen reizen graag alleen, anderen liever in een groep.
Vanuit de zebra-fabriek gaan we op avontuur, op safari naar onszelf! Een figuurlijke reis door het leven. We stellen een reisgezelschap samen, pakken onze spullen en gaan op pad. Waarheen? Dat zien we onderweg wel. Zeker is dat we mooie dingen gaan ontdekken en dat jij met een goed verhaal thuis komt.

We gaan met hoofd, lichaam, hart en ziel op ontdekkingsreis. Binnen, maar ook lekker buiten. Het doel is om ons samen te verwonderen en samen te leren, en om daar zelf actief aan bij te dragen. De deelnemers verzorgen samen een deel van het programma zodat je anderen een stukje van jouw wereld kan laten zien en kan inspireren. We gaan uit van onze eigen kracht en wat we zelf te bieden hebben. We gaan in op levensvragen zoals ‘wie ben ik en wat wil ik’ én er is ruimte voor ontspanning, actie en plezier.

De safari is een traject voor persoonlijke ontwikkeling zonder vooraf vastgesteld doel of ontwikkelplan. Het is een ervaring waar je zelf betekenis aan kan geven. Een avontuur.

Wil jij meedoen? Meld je dan snel aan, want onze ervaring leert dat de groep snel vol zit!
Spannend? Geeft niks, neem een sprong in het diepe, je zal er geen spijt van krijgen.

Leave a Reply