Safari – reis naar jezelf

Je kunt het leven als een reis zien, een hele wereld om te verkennen! Sommige mensen hebben genoeg aan een wandelingetje in hun eigen dorp en anderen trekken er op uit op zoek naar inspiratie. Sommige mensen reizen graag alleen, anderen liever in een groep.
Vanuit de zebra-fabriek gaan we op avontuur, op safari naar onszelf! Een figuurlijke reis door het leven. We stellen een reisgezelschap samen, pakken onze spullen en gaan op pad. Waarheen? Dat zien we onderweg wel. Zeker is dat we mooie dingen gaan ontdekken en genoeg hebben om ’s avonds bij het kampvuur over te praten.

We gaan met hoofd, lichaam, hart en ziel op ontdekkingsreis. Het doel is om ons samen te verwonderen en samen te leren, en om daar zelf actief aan bij te dragen. Alle deelnemers verzorgen zelf een onderdeel van het programma zodat je anderen een stukje van jouw wereld kan laten zien en kan inspireren.
We gaan uit van onze eigen kracht en wat we zelf te bieden hebben.

De route bestaat uit 8 bijeenkomsten. Elke bijeenkomst heeft een thema uit de Latifa meditatie, een eeuwenoud Soefigebed. De thema’s zijn ‘ik besta, ik verlang, ik hoop, ik vertrouw en geloof, ik laat los, ik heb lief en ik wil.’ We geven samen betekenis aan de thema’s en gaan er actief mee aan de slag. We gaan in op levensvragen zoals ‘wie ben ik en wat wil ik’ én er is ruimte voor ontspanning, actie en plezier.

De safari is een traject voor persoonlijke ontwikkeling zonder vooraf vastgesteld doel of ontwikkelplan. Het is een ervaring waar je zelf betekenis aan kan geven. Een avontuur.

Leave a Reply