Valentijn Tiemensma

Valentijn is een enthousiaste, pragmatische professional met een ‘eigen-wijze’ manier van werken. Hij is open, nieuwsgierig en een prettige gesprekspartner voor zijn omgeving. Met zijn analytische en beschouwende no-nonsens houding weet hij organisaties razendsnel te doorgronden en brengt hij mensen tot nieuwe inzichten. Zijn soms onorthodoxe kijk op de wereld zet processen in beweging.

Zijn kracht zit ‘m in het helder verwoorden van het probleem en in het bieden van gerichte support bij het maken van de juiste keuzes om in beweging te komen. Met die kwaliteiten heeft hij verschillende trajecten bij verschillende opdrachtgevers afgerond.

In 2008 heeft Valentijn zijn opleiding tot persoonlijkheidscoach afgerond. Valentijn is lid van NOLOC (erkende loopbaancoaches). Daarnaast heeft hij veel trainingen op het gebied van reductie verzuim gegeven. Altijd vanuit de stellige overtuiging dat het gesprek wat de mensen onderling hebben het allerbelangrijkste is.

Sinds 1 april 2017 werkt Valentijn met veel plezier als zelfstandig ondernemer via Yeb Advies. Vanuit deze positie heeft Valentijn verschillende samenwerkingsverbanden zoals met de zebra-fabriek