Wat doen we? 1

Vitaliteit in de Buurt
Een programma over voeding, beweging en persoonlijke ontwikkeling. Voor medewerkers van een bedrijf of bijvoorbeeld inwoners met een uitkering van een gemeente. Bedoeld om mensen een zetje in de rug te geven, zich bewust te maken van hun eigen gezondheid en vitaliteit. Met individuele coaching en groepsopdrachten.
Kijk hier voor meer informatie.

Persoonlijk groeiportfolio (coaching)
Een persoonlijk groeiportfolio is een plan waarin jij afspraken met jezelf maakt over de invulling van je leven. Dit gaat verder dan alleen werk. De zebra-fabriek helpt je om je droom op papier te zetten en tot een concreet plan te komen om deze droom te bereiken.
Kijk hier voor meer informatie.

Trainingen/workshops
We kunnen verschillende trainingen verzorgen in overleg met de deelnemers. Hier een aantal voorbeelden van trainingen en workshops die we tot nu toe verzorgd hebben:
– Projectmatig werken
– Kernkwaliteiten
– Duurzame inzetbaarheid (voor medewerkers of management)
– Werkdrukbeleving/werkstress
– Samenwerken als team
– Inspiratie-dag

Persoonlijk drijfveren profiel (WaardenManagement)
Het persoonlijk drijfveren profiel helpt om jezelf, of je team, beter te leren kennen en begrijpen. Waarom doen we de dingen die we doen? Wat vinden we belangrijk in het leven en waar houden we juist niet van? Waar krijgen we energie van en wat kost energie?
Met de digitale vragenlijst van WaardenManagement kunnen we deze drijfveren in kaart brengen en een persoonlijk profiel maken.
Elke drijfveer is gekoppeld aan een kleur, waardoor je in één oogopslag kunt zien hoe jouw drijfveren eruit zien.
Kijk hier voor meer informatie.

Spel voor persoonlijk leiderschap: Hindernissen en Hulptroepen
Een kaartspel om individueel of met een team aan de slag te gaan met persoonlijk leiderschap. Je kunt dit spel gebruiken om tot een concreet plan te komen voor bijvoorbeeld loopbaanvraagstukken of vragen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.
Kijk hier voor meer informatie.

Kenniskringloopwinkel
Bij een Kenniskringloopwinkel wisselen de deelnemers kennis en ervaring uit over een bepaald thema. Iedereen die meedoet levert ook zelf een bijdrage. Hierdoor worden deelnemers actief betrokken. Kijk hier voor meer informatie.