Caroline Bles

Na haar studie Facility Management aan Hogeschool Diedenoort in Wageningen ging Caroline aan de slag als trainee bij ziekenhuis Rijnstate waarbij zij zich ontwikkelde tot leidinggevende en de stap zette als hoofd Facilitair Serviceteam.

Caroline is leergierig dus het was een logische stap om vervolgens aan de slag te gaan bij Hospitality Interim. Als interim professional mocht zij onder andere als junior projectleider meewerken aan een mooi herhuisvestingsproject van de Gemeente Arnhem.

Op dit moment werkt Caroline al enige jaren met veel plezier in de ouderenzorg bij Liemerije. Eerst als facilitair adviseur en tegenwoordig als projectleider. Zij is trots op de bijdrage die zij heeft kunnen leveren in trajecten als de verzelfstandiging van de organisatie, nieuwbouwprojecten en een bedrijfsovername.

Caroline is een open projectleider die de dingen voor elkaar krijgt. Ze is praktisch, doelgericht en houdt het overzicht. Hoewel ze bescheiden is en niet op het podium hoeft, is ze niet bang om te zeggen hoe ze ergens over denkt. Ze staat daarbij open voor de mening van anderen en weet tactvol om te gaan met weerstand. Caroline is zorgzaam, opmerkzaam, heeft humor en wil dat de dingen die ze doet ook daadwerkelijk bijdragen aan het verbeteren van een project of de organisatie. Of misschien wel de wereld. Samenwerken met de zebra-fabriek is dus een vanzelfsprekende stap.

Caroline kan en wil snel maar ziet ook wanneer ze even gas terug moet nemen om andere mensen mee te krijgen in haar ideeën.
Bij de zebra-fabriek houdt Caroline zich bezig met het aanbrengen van structuur, het ondersteunen (en managen) van de andere zebra’s en de financiën.

contact: caroline@zebra-fabriek.nl