Agenda workshops

De zebra-fabriek wil er voor iedereen zijn, niet alleen voor bedrijven met een groot budget. Daarom organiseren we een aantal workshops tegen een lage prijs waar iedereen zich voor in kan schrijven. Hieronder is de agenda. Wil je heel graag meedoen, maar kun je niet op die datum? Laat het ons weten!  Inschrijven kan via info@zebra-fabriek.nl

De workshops starten om 19:30 en duren tot 22:00. De kosten zijn 25 euro. Wij zorgen voor wat hapjes en wat te drinken. Maximum aantal deelnemers per workshop is 10, dus meld je snel aan. We zien je graag bij de zebra-fabriek in Veenendaal.

1 mei 2019 – Los! – omgaan met emotie

Zoals een hond zich kan vastbijten in een stok, of in jouw favoriete schoenen. Zo kunnen wij ons soms vastbijten in ons verdriet of in patronen in ons leven. Loslaten is dan het advies, maar hoe doe je dat dan?!
Heb je wel eens het idee dat je in rondjes loopt en steeds met dezelfde dingen worstelt? Dat je geen controle hebt of dat je wordt overspoeld door negatieve emoties?
Doe dan mee met Los! om meer grip te krijgen.


18 juni 
2019 – Zorgen voor jezelf

De hele dag ren je van hot naar her om voor iedereen te zorgen. Op je werk, maar ook thuis. Je bent een mensenmens en je weet precies wat iedereen nodig heeft. Maar wie zorgt er eigenlijk voor jou?
Herken jij stress bij jezelf? Zo ja hoe ga je er dan mee om?
Zorgen voor jezelf is bedoeld als kadootje voor jezelf, een eerste stap in een meer ontspannen leven.

4 juli 2019 – Vuurvliegje – een lichtje in je leven

Deze workshop is gebaseerd op het boek Vuurvliegje (vuurvliegje.info). We gaan samen kijken hoe jij met simpele oefeningen jouw leven lichter kan maken. Én hoe jij een lichtje in het leven van anderen kan brengen.

9 september – Durf te veranderen

Veranderen is niet makkelijk. We kunnen allemaal doelen stellen en een plan maken, maar als dat genoeg was, dan hadden we de gewenste veranderingen in ons leven al lang doorgevoerd. In deze workshop kijken we samen naar wat écht nodig is om te worden wie jij wil zijn.