Persoonlijk GroeiPortfolio

Wat is het?
Het Persoonlijk Groeiportfolio (PGP) is een concreet plan voor je werk of je persoonlijke leven. Door middel van coaching-gesprekken helpen wij je om dit plan in te vullen voor jezelf. Het gaat over hoofd (wat wil ik bereiken?), lichaam (hoe zit ik in mijn vel?), hart (waar word ik blij van?) en ziel (wat wil ik bijdragen?).
Tijdens het traject werken we met vragen en oefeningen, die allemaal in je persoonlijke portfolio komen.

Waarom een groeiportfolio
Bij de zebra-fabriek vinden we dat coaching vooral te maken heeft met eigen verantwoordelijkheid en ook regie. Bij coaching van de zebra-fabriek ga je actief aan de slag om inzicht te krijgen in je eigen gedrag, je belemmeringen en wat jij belangrijk vindt. Uiteindelijk formuleer je zelf persoonlijke doelstellingen en zet je koers uit om deze te bereiken. Op je eigen manier en op jouw tempo. Wij dagen je uit om te dromen, om kansen te zien en doelen te bepalen. Aan het einde van de gesprekken heb je voor jezelf een portfolio met daarin de stappen die je al hebt gezet en een plan om verder te gaan.

Ook werken aan je persoonlijke groei?
Heb je interesse in een coachtraject of wil je jouw organisatie of doelgroep laten werken aan hun doelstellingen, zelfinzicht en zelfsturend vermogen, neem dan gerust contact op met ons.

Leave a Reply