Henriette van den Heuvel

Henriƫtte startte haar loopbaan als Algemeen manager in het familie bedrijf, een Olie- en Gas groothandel. Na 8 jaar begon zij haar studie Arbeids- en Organisatie- psychologie en promoveerde op de rol van leidinggevenden in het meten en belonen van prestaties. Zij werkte 7 jaar voor Berenschot en adviseerde en trainde managers op het terrein van Performance Management en beloning.

Vervolgens trad zij in dienst bij Hay Group, een van de grootste internationaal opererende management consultancy bureaus in de wereld. Ze werkte voor een periode van 10 jaar voor Hay Group in verschillende rollen, senior consultant, managing consultant en business developer.

Ze maakte de overstap naar Essent en ging daar werken als manager Management Development. Zij was in deze functie verantwoordelijk voor de rekrutering en ontwikkeling van de top 250.
In de laatste 10 jaar werkt zij zelfstandig in verschillende rollen, als interimmer, adviseur, trainer en coach op het terrein van duurzame ontwikkeling van managers en professionals in middelgrote en grote organisaties in verschillende sectoren.

Henriette is kritisch op een vriendelijke manier en kan snel analyseren waar het beter kan. Ze weet mensen te raken met haar coaching en zorgt dat ze zelf weer verder kunnen.